Het idyllisch, aan een rustige zijstraat gelegen pension bevindt zich op enkele minuten lopen van het midden van het dorp. Naar het centrum van Winterberg is het 5 km. en de skiliftcarrousel van Winterberg bevindt zich op 3 km.
Het pension beschikt over 2 ruime kamers, waarvan één met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden.
De ligging, op een zuidhelling biedt een schitterend uitzicht in het dal.
De goed verzorgde kamers beschikken elk over een douche met toilet en een koelkast. Voorts is er een ontbijt- en verblijfsruimte. Een welvoorzien ontbijt wordt geserveerd (in de prijs begrepen).
De minimale verblijfsduur is 2 nachten. Het pension is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.

De hieronder genoemde weekprijs geldt per persoon en is inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting.

Ligging


Het tot Winterberg behorende plaatsje Silbach was vroeger een onafhankelijk mijndorp (Bergfreiheit) en stond bekend om zijn zilver-, erts– en leisteenmijnbouw. Tegenwoordig is het dorp, dat het predicaat Bundes-Golddorf draagt, een idyllisch vakantieoord. Het is een wandelparadijs gelegen nabij de Rothaarsteig en omgeven door de ongerepte natuur in het prachtige Silbacher berggebied met haar diepe sparren- en loofbossen in het natuurgebied “Strei”. Silbach beschikt over een eigen skilift (Hillekopf) en het uitgebreide wintersportgebied van Winterberg is op slechts enkele kilometers gelegen. ook de zeer mooi aangelegde golfbaan van Winterberg ligt in de directe omgeving.