Het bijna 100 m² grote appartement ziet er zeer goed onderhouden uit en heeft een woonruimte met kabel TV, videorecorder, CD-speler en radio. Voor is er een eethoek met goed uitgeruste keuken, waaronder een oven.

Er zijn twee badkamers met douche en een toilet.

2 slaapkamers beschikken over een tweepersoonsbed, een derde slaapkamer heeft een eenpersoonsbed en de vierde slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Desgewenst is een kinderbed voorhanden.

In de woning bevindt zich een infrarood-warmtecabine, waar het heerlijk ontspannen is. In de ruime tuin kan bijvoorbeeld ontbeten worden.

Een voortreffelijke vakantiewoning van waaruit u de schitterende omgeving kunt verkennen.

Ligging

Het huis is gelegen in de zeer mooie omgeving tussen Winterberg en Olsberg. De prachtige ligging van het dorp was in 1998 aanleiding om het uit te roepen tot “gouden dorp” van Europa. Bruchhausen en omgeving heeft veel te bieden. Niet alleen de beroemde Bruchhauser Steine, maar ook de aansluiting op de Rothaarsteig, de schitterende wandelroute door Hochsauerland en de Bike-Arena. Winterberg is op ca. 20 autominuten gelegen.

Bruchhausen beschikt zelf over skiliften in het Sternrodt-gebied, waar veel wintersportmogelijkheden zijn. Ook is de afstand naar Winterberg met haar vele skiliften eenvoudig te overbruggen.