Het onlangs geheel gerenoveerde en nieuw ingerichte appartement ligt in het midden van het dorp. Het bevindt zich op de eerste verdieping. De gezellig ingerichte woonkamer beschikt onder meer over een bankstel en een T.V. De naastgelegen keuken is voorzien van koelkast en elektrische oven. Hier bevindt zich ook de eettafel met hoekbank. Er is een zeer grote slaapkamer met een ruim tweepersoonsbed. Aan de andere zijde bevindt zich een eenpersoonsbed. Hier kan eventueel nog een kinderbed bijgeplaatst worden.

Voorts is er een tweede slaapkamer met eveneens een tweepersoonsbed (1.40 m breed). De ruime badkamer beschikt over een bad, een afzonderlijke douche, een W.C. en een vaste wastafel met badkamermeubel. Naast de badkamer bevindt zich nog een afzonderlijk toilet. Dit gezellige appartement is overigens een NIET-ROKERS woning.
Linnengoed e.d. alsmede schoonmaakkosten zijn in de prijs begrepen.
Huisdieren zijn in principe niet toegestaan. Na voorafgaand overleg met de eigenaren is het soms wel mogelijk een kleine hond, die in een eigen mand slaapt, mee te nemen. Dit gezellige appartement is een bezoek zeker waard.

Ligging
Het tot Winterberg behorende plaatsje Silbach was vroeger een onafhankelijk mijndorp (Bergfreiheit) en stond bekend om zijn zilver-, erts– en leisteenmijnbouw. Tegenwoordig is het dorp, dat het predicaat Bundes-Golddorf draagt, een idyllisch vakantieoord. Het is een wandelparadijs gelegen nabij de Rothaarsteig en omgeven door de ongerepte natuur in het natuurgebied “Strei”. Silbach beschikt over een eigen skilift (Hillekopf) en het uitgebreide wintersportgebied van Winterberg is op slechts enkele kilometers gelegen. ook de fraaie golfbaan van Winterberg ligt in de directe omgeving.