Fraai Appartement in Silbach

Het appartement heeft een zeer fraaie inrichting met veel antiek- en handwerkaccenten.
Het begint al bij de fraaie keuken en het zet zich voort in de woonkamer, de eetkamer en de doorgangsruimte. Er zijn twee geriefelijke slaapkamers alsmede een mooie badkamer. Door zijn inrichting leent dit appartement zich niet voor kleine kinderen.
Het appartement beschikt voorts over een op het zuiden gericht balkon met tuinmeubelen.
Roken is in de woning niet toegestaan evenmin als huisdieren.
Het gaat hier om een zeer fraai geheel in de betere klasse.

Ligging
Dit fraaie en luxueus ingerichte appartement ligt in Winterberg-Silbach. Silbach was vroeger een onafhankelijk mijndorp (Bergfreiheit) en stond bekend om zijn zilver-, erts– en leisteenmijnbouw. Tegenwoordig is het dorp, dat het predicaat Bundes-Golddorf draagt, een idyllisch vakantieoord, prachtig gelegen in de fraaie natuur van het Hochsauerland. In voorjaar, zomer en herfst is het een prachtig wandel- en fietsgebied. Vrijwel direct vanuit deze woning kunt u de bossen in. In de winter biedt het Hochsauerland daarnaast vele ski-mogelijkheden. Silbach beschikt over een eigen skilift (Hillekopf) en het uitgebreide wintersportgebied van Winterberg is op slechts enkele kilometers gelegen. ook de zeer mooi aangelegde golfbaan van Winterberg ligt in de directe omgeving.

Beschikbaarheid
Dit appartement is op aangeven van de eigenaren uitsluitend op aanvraag te boeken.De prijzen variëren afhankelijk van het tijdstip, het aantal nachten en het aantal personen.
Met behulp van onderstaande kalender, welke niet de beschikbaarheid weergeeft kunt u navragen of de gewenste periode nog vrij is en tegen welke prijzen.

[CP_RESERVATION_CALENDAR calendar=”10″]

Kaart